sobota, 23 kwietnia 2016

Radio Emaus i KP Poznań

Wywiady Kuchni Polowej Poznań dla Radia Emaus


Smaczne gotowanie pod chmurką to rzadkość, w Poznaniu jesteśmy pionierami w tej dziedzinie. Dodatkowo karmimy fanatyków historii i przyciągamy smakoszy.
Z pasji i zamiłowania nie tylko do gastronomi uczestniczymy w ciekawych inicjatywach i świetnie się przy tym bawimy, pijąc eko napoje energetyczne.

Podczas pierwszej edycji "Spucnij z nami obiad" na Wilczym Młynie odwiedziło nas Radio Emaus. Rozmawialiśmy o gotowaniu, upodobaniach lokalnych mieszkańców, modzie na ekologiczną żywność, pielęgnowaniu historii, zwiedzaniu Fortu IV oraz schronu przeciwatomowego. 




Maciej Gładysz, dziennikarz oraz smakosz, który spucnął z nami obiad, nie szczędził pochwał, które dodatkowo motywują nas do działania. 

Poniżej wywiad z najważniejszą osobą w całym przedsięwzięciu, czyli Maciejem, który jest inicjatorem Kuchni Polowej Poznań oraz zajmuje się przyrządzaniem wszystkich potraw. 


Nasz wywiad przyjął formę luźnej rozmowy :)





Już w najbliższą niedzielę serdecznie zapraszamy na Dni Ułana do parku Cytadela oraz na rzadką atrakcję, czyli zwiedzanie schronu przeciwatomowego :)

Maciej,
de'GUSTATOR PR,
Roksana
Załoga Kuchni Polowej Poznań :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz