Radio Emaus i KP Poznań
Wywiady Kuchni Polowej Poznań dla Radia Emaus
Z pasji i zamiłowania nie tylko do gastronomi uczestniczymy w ciekawych inicjatywach i świetnie się przy tym bawimy, pijąc eko napoje energetyczne.
Podczas pierwszej edycji "Spucnij z nami obiad" na Wilczym Młynie odwiedziło nas Radio Emaus. Rozmawialiśmy o gotowaniu, upodobaniach lokalnych mieszkańców, modzie na ekologiczną żywność, pielęgnowaniu historii, zwiedzaniu Fortu IV oraz schronu przeciwatomowego.
Maciej Gładysz, dziennikarz oraz smakosz, który spucnął z nami obiad, nie szczędził pochwał, które dodatkowo motywują nas do działania.
Poniżej wywiad z najważniejszą osobą w całym przedsięwzięciu, czyli Maciejem, który jest inicjatorem Kuchni Polowej Poznań oraz zajmuje się przyrządzaniem wszystkich potraw.
Nasz wywiad przyjął formę luźnej rozmowy :)
Już w najbliższą niedzielę serdecznie zapraszamy na Dni Ułana do parku Cytadela oraz na rzadką atrakcję, czyli zwiedzanie schronu przeciwatomowego :)
Maciej,
de'GUSTATOR PR,
Roksana
Załoga Kuchni Polowej Poznań :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz