Plyndza party
Wspomnienie Plyndza Party na Placu Wolności
Kuchnia Polowa Poznań łamie konwenanse i angażuje się w wiele kulinarnych projektów. Współpracujemy z nieprzeciętnymi kucharzami oraz najlepszymi restauracjami. Nie spoczywamy na laurach i każdego dnia szukamy nowych inspiracji...
Restauracja Toga zaprosiła nas na Przylądek Arkadia, aby pokazać Poznaniakom, że można zjeść coś smacznego na świeżym powietrzu. Postanowiliśmy połączyć lokalne tradycje z wyszukanymi przepisami. Maciej z Kuchni Polowej zajął się przygotowaniem dania ziemniaczanego, a były to plyndze, natomiast Pani Ewa z Togi zaskoczyła wszystkich wspaniałą wiosenną sałatką z Mniszka lekarskiego.
Nikogo nie zdziwiło zainteresowanie nowym projektem, a w nasze "skromne progi" zawitał jeden z jurorów TOP Chef- Maciej Nowak.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz