wtorek, 3 maja 2016

Plyndza party


Wspomnienie Plyndza Party na Placu Wolności


Kuchnia Polowa Poznań łamie konwenanse i angażuje się w wiele kulinarnych projektów. Współpracujemy z nieprzeciętnymi kucharzami oraz najlepszymi restauracjami. Nie spoczywamy na laurach i każdego dnia szukamy nowych inspiracji... 

Restauracja Toga zaprosiła nas na Przylądek Arkadia, aby pokazać Poznaniakom, że można zjeść coś smacznego na świeżym powietrzu. Postanowiliśmy połączyć lokalne tradycje z wyszukanymi przepisami. Maciej z Kuchni Polowej zajął się przygotowaniem dania ziemniaczanego, a były to plyndze, natomiast Pani Ewa z Togi zaskoczyła wszystkich wspaniałą wiosenną sałatką z Mniszka lekarskiego. 

Nikogo nie zdziwiło zainteresowanie nowym projektem, a w nasze "skromne progi" zawitał jeden z jurorów TOP Chef- Maciej Nowak.
Fot. Julian Redondo Bueno
Fot. Julian Redondo Bueno
Maciej, jeden z głównych sprawców zamieszania. Dzięki Tobie, zawsze możemy liczyć, na miłą gościnę i smaczne dania :)
Fot. Julian Redondo Bueno

Maciej Gładysz, dziennikarz Radia Emaus, prowadzący audycje "Gładkie Gotowanie". Zapraszamy do wysłuchania naszych wywiadów Tutaj
Fot. Julian Redondo Bueno
Nie zabrakło zdrowych niespodzianek kulinarnych:
Fot. Julian Redondo Bueno
Fot. Julian Redondo Bueno

Fot. Julian Redondo Bueno

Fot. Julian Redondo Bueno
Fot. Julian Redondo Bueno
Fot. Julian Redondo Bueno
W najbliższym czasie pojawimy się na Przylądku Arkadia z naszą Kuchnią Polową i postaramy się was zaskoczyć nie tylko dobrym smakiem, ale również energią oraz ciekawymi połączeniami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz